Andrej
Antoška
Bedminton
Embedded thumbnail for Andrej Antoška
"Nesnívam svoj život ale žijem svoj sen."

Zahraničné úspechy: ME Kazaň /2016/ ME Praha /2017/ ME U17 Lubin /2017/ ME JUNIOR Francúzsko /2017/ MS JUNIOR JAKARTA Indonézia /2017/ ME Družstvá muži KAZAŇ /2018/ Momentálne v rámci SR U17 mám nasledovné umiestnenia: 1.MIESTO DVOJHRA, 1.MIESTO ŠTVORHRA JUNIOR, 1.MIESTO DVOJHRA, 1.MIESTO ŠTVORHRA, EURÓPSKY REBRÍČEK U17 - 6.MIESTO DVOJHRA, 8.MIESTO ŠTVORHRA, 24.MIESTO MIX JUNIOR. V svetovom rebríčku sa momentálne nachádzam na 68. mieste.

Mám 16 rokov. Pochádzam zo stredného Slovenska - mesta Zvolen. Študujem na športovom gymnáziu v Banskej Bystrici. Popri štúdiu všetok svoj voľný čas venujem bedmintonu, či už tréningom, turnajom a rôznym sústredeniam doma alebo v zahraničí. Bedmintonu sa venujem už 8 rokov a stal sa vlastne súčasťou môjho života a momentálne celú svoju budúcnosť vidím pri tomto športe. Samozrejme, ako snom všetkých športovcov, aj mojou najvačšou víziou je dostať sa raz na OH a reprezentovať svoju krajinu s národným znakom "na hrudi".