Dominika
Kincelová
judo
Embedded thumbnail for Dominika Kincelová
Myseľ je všetkým. Pokiaľ neveríš, že niečo dokážeš, tak nedokážeš.
sed-ľahov za minutu
7s
trval najkratší vyhratý zápas
17hod
trénujem za týždeň
14x
majsterka slovenska

Dominika je držiteľka bronzovej medaile z Európskych olympijských hier mládeže v Tbilisi 2015, 14-násobná majsterka SR v kategóriách ml. žiačky, st. žiačky, dorastenky, juniorky, ženy v kategórii do 48kg a medailistka z Európskeho poháru. Na majstrovstvách sveta s Sarajeve obsadila 9. miesto v kategórii dorastenky.

Pochádzam z Michaloviec, mám 18 rokov a som študentkou 3.ročníka na Gymnáziu Pavla Horova. Robím judo, ktorému sa venujem od svojich 6 rokov. Som členkou judo klubu ŠK Zemplín Michalovce, kde ma trénuje Gabriel Čopák a Viliam Kohút. Dosahujem výborné výsledky nielen v škole, ale aj v jude. Som zaradená do reprezentácie SR v kategórii junioriek. Moji reprezentačný tréneri sú Mgr. Jozef Krnáč a Ján Gregor ml..Pre dosiahnutie výborných výsledkov na špičkových turnajoch je nevyhnutné vycestovať do zahraničia a absolvovať sústredenia organizované elitnými trénermi s možnosťou trénovať spolu s kvalitnejšími súpermi a naberať tak cenné skúsenosti. Zúčastňovať sa takýchto zahraničných tréningových kempov je však finančne veľmi náročné.