Slavomír
Adam
triatlon
Embedded thumbnail for Slavomír Adam
Úspech je odmenou za drinu.
tréningov za týždeň
1.
v Slovenskom pohári STÚ
3:39s
zabehnem 1km
zhybov na hrazde

Slavomír sa umiestnil na 2. mieste v Pohári prezidenta Slovenskej triatlonovej únie za rok 2015. Je majstrom Slovenskej republiky v kategórii mladších žiakov v akvatlone za rok 2016 a vicemajstrom Slovenskej republiky v triatlone v kategórii mladších žiakov za rok 2016. Priebežne je na 1. mieste v Slovenskom pohári Slovenskej triatlonovej únie v kategórii mladších žiakov.

Mám 12 rokov a narodil som sa v Banskej Bystrici. Pochádzam zo štvorčlennej rodiny, mám mladšiu sestru. Som žiakom prvého ročníka Športového gymnázia s rozšíreným vyučovaním cudzích jazykov. Od útleho detstva som navštevoval rôzne plavecké prípravky a od roku 2012 som členom ŠK Trian UMB Banská Bystrica. Vo voľnom čase ma okrem športu baví štúdium angličtiny, rád sledujem filmy s kriminálnou zápletkou a chodím von so svojim psom. Príspevok použijem na zakúpenie cyklistickej výstroje a triatlonového dresu, pretože ich nemám.